Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Πικάντικο μείγμα για πάρτυ - Spicy mix for party

Tip: Ένα τσιμπηματάκι δεν είναι ποτέ αρκετό!

Υλικά

1/3 φλιτζανιού βούτυρο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
2 κουταλάκια σκόνη για τσίλι
2 κουταλάκια γούστερσαϊαρ σος
1 πακέτο αλμυρά μπαστουνάκια
2 φλυτζάνια corn chex
1 φλυτζάνι cheerios
1 kg ποικιλία ξηρών καρπών
αλάτι

Εκτέλεση

Σωτάρετε το σκόρδο στο βούτυρο. Προσθέτετε το τσίλι, το σος γούστερσαϊαρ και το αλάτι. Ανακατέψτε με τα μπαστουνάκια, τα corn chex, τα cheerios και τους ξηρούς καρπούς. Ψήστε τα όλα μαζί στους 160 βαθμούς Κελσίου για 20 - 30 λεπτά ή μέχρι να καβουρδιστούν ελαφρά. Σερβίρετε με ποτό.

Tip: One bite is never enough!

Materials

1 / 3 cup butter
1 clove garlic, finely chopped
2 teaspoons chili powder
2 teaspoons sauce goustersaiar
1 packet salt sticks
2 cups corn chex
1 cup cheerios
1 kg variety of nuts
salt

Outturn

Sauté garlic in butter. Add the chilies, the sauce goustersaiar and salt. Stir in the sticks, the corn chex, cheerios, and the nuts. Bake all together at 160 degrees for 20 to 30 minutes or until lightly
cooked. Serve with drink.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου