Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Σκορδαλιά - Garlig dip

Tip: Σκορδάτη και υπέροχη. Απλά βεβαιωθείτε πως θα φάτε όλοι!

Συστατικά

1,5 φλυτζάνι ψίχα φρέσκου ψωμιού
1/3 φλυτζάνι νερό
1/2 φλυτζάνι πατάτες βραστες, κομμένες σε κύβους
6 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
3 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κουταλιά χυμό λεμονιού
αλάτι

Αναμίξτε το ψωμί, το νερό, τις πατάτες και το σκόρδο στο πολυμίξερ. Σταδιακά προσθέστε το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού και το αλάτι. Αφήστε το στο ψυγείο για μερικές ώρες και σερβίρετε με τηγανητό μπακαλιάρο.

Tip: garlicky and wonderful. Just be sure to eat it all!

Ingredients

1.5 cup fresh bread crumbs
1 / 3 cup water
1 / 2 cup boiled potatoes, diced
6 cloves garlic, finely chopped
3 tablespoons olive oil
1 tablespoon lemon juice
salt

Mix the bread, water, potatoes and garlic in food processor.Gradually add olive oil, lemon juice and salt. Leave in refrigerator for several hours and serve with fried cod.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου