Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Ντιπ με φέτα (Τυροκαυτερή) - Dip with Feta (Spicy cheese)

Tip: Ντιπ με ελληνική γεύση. Σερβίρεται με ελληνική πίτα και λωρίδες λαχανικών.

Συστατικά

1/2 πακέτο φέτα, λιωμένη με πιρούνι
3/4 φλυτζανιού στραγγιστό γιαούρτι
1 κουταλιά φρέσκο κρεμμύδι σε φέτες
4 - 6 γεμιστές ελιές πράσινες σε φέτες
1/4 κ.γ. κόκκινο καυτερό πιπέρι
1/2 κουταλάκι ρίγανη
1 πρέζα αλάτι
Γάλα (όσο χρειαστεί)

Εκτέλεση

Ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ προσθέτοντας όσο γάλα χρειαστεί για να αραιώσει το μείγμα. Για πιο λείο μείγμα, χτυπήστε σε μπλέντερ.


Tip: A very Greek flavor. Served with Greek pita and vegetable strips.

Ingredients

1 / 2 package of cheese, mashed with a fork
3 / 4 cup yoghurt
1 tablespoon sliced ​​scallions
4 to 6 stuffed green olives, sliced
1 / 4 tsp red hot pepper
1 / 2 teaspoon oregano
1 pinch salt
Milk (as needed)

Outturn

Mix all ingredients together in blender adding milk as needed todilute the mixture. For smooth mixture, beat in blender.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου