Tip: Ντιπ με ελληνική γεύση. Σερβίρεται με ελληνική πίτα και λωρίδες λαχανικών.
Συστατικά
1/2 πακέτο φέτα, λιωμένη με πιρούνι
3/4 φλυτζανιού στραγγιστό γιαούρτι
1 κουταλιά φρέσκο κρεμμύδι σε φέτες
4 - 6 γεμιστές ελιές πράσινες σε φέτες
1/4 κ.γ. κόκκινο καυτερό πιπέρι
1/2 κουταλάκι ρίγανη
1 πρέζα αλάτι
Γάλα (όσο χρειαστεί)
Εκτέλεση
Ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ προσθέτοντας όσο γάλα χρειαστεί για να αραιώσει το μείγμα. Για πιο λείο μείγμα, χτυπήστε σε μπλέντερ.
Tip: A very Greek flavor. Served with Greek pita and vegetable strips.
Ingredients
1 / 2 package of cheese, mashed with a fork
3 / 4 cup yoghurt
1 tablespoon sliced scallions
4 to 6 stuffed green olives, sliced
1 / 4 tsp red hot pepper
1 / 2 teaspoon oregano
1 pinch salt
Milk (as needed)
Outturn
Mix all ingredients together in blender adding milk as needed todilute the mixture. For smooth mixture, beat in blender.
Ingredients
1 / 2 package of cheese, mashed with a fork
3 / 4 cup yoghurt
1 tablespoon sliced scallions
4 to 6 stuffed green olives, sliced
1 / 4 tsp red hot pepper
1 / 2 teaspoon oregano
1 pinch salt
Milk (as needed)
Outturn
Mix all ingredients together in blender adding milk as needed todilute the mixture. For smooth mixture, beat in blender.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου