Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Πιπεροσαλάτα - Pepper salad

Tip: Για εντυπωσιακή παρουσίαση σερβίρετε τη σαλάτα μέσα σε μεγάλη κόκκινη γλυκιά πιπεριά.

Συστατικά

0,5 καβουρδισμένες γλυκιές πιπεριές, αποφλοιωμένες και ψιλοκομμένες
1 πακέτο μαλακό τυρί (cream cheese)
0,5 φλιτζάνι ξινή κρέμα
2 κουταλιές φρέσκο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 κουταλιά φρέσκο κόλιανδρο, ψιλοκομμένο
0,5 κουταλάκι ανάμικτα βότανα
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Χτυπήστε το τυρί με την κρέμα σε ομοιόμορφο μείγμα. Ρίξτε μέσα ανακατεύοντας τα υπόλοιπα υλικά, είτε στο χέρι είτε σε πολυμίξερ. Αφήστε στο ψυγείο να παγώσει και ακολούθως σερβίρετε με λαχανικά κομμένα σε μπαστουνάκια και ζεστές λιβανέζικες πίτες.

Tip: For an impressive presentation Serve the salad in a large red sweet pepper.

Ingredients

0.5 roasted sweet peppers, peeled and chopped
1 package cream cheese (cream cheese)
0.5 cup sour cream
2 tablespoons scallions, chopped
1 tablespoon fresh cilantro, chopped
0.5 tsp mixed herbs
Salt and pepper

Outturn

Beat the cream cheese with a uniform mixture. Pour in remaining ingredients, stirring, either in hand or in food processor. Leave in the fridge to freeze and then serve with vegetables cut into sticks and hot Lebanese pies.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου