Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Τηγανιά με χοιρινό και φασολάκια στρογγυλά - Fried pork with green beans

Υλικά


1 Kg φασολάκια στρογγυλά
1 Kg χοιρινό κρέας για σουβλάκι
100 gr κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 ποτήρι του νερού λευκό κρασί
1/2 ποτήρι του νερού ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
ρίγανη

Εκτέλεση


Πλένουμε καλά και στραγγίζουμε το κρέας. Σε μια βαθειά κατσαρόλα σοτάρουμε το κρεμμύδι μαζί με το ελαιόλαδο για 5 περίπου λεπτά, προσθέτουμε το κρέας και το ροδίζουμε. Ρίχνουμε τα φασολάκια, τα σωτάρουμε για 5 - 7 λεπτά, σβήνουμε με το κρασί, πασπαλίζουμε με αλάτι, πιπέρι και ρίγανη και τα ανακατεύουμε. Σκεπάζουμε την κατσαρόλα, χαμηλώνουμε την ένταση της εστίας που το σωτάραμε στο μισό και σιγοβράζουμε για 40 περίπου λεπτά, ανακατεύοντας το κατά διαστήματα.

Πρόταση σερβιρίσματος


Η τηγανιά με χοιρινό και φασολάκια στρογγυλά συνδυάζεται υπέροχα με μια σαλάτα εποχής.

Αναδημοσίευση από το πακέτο με φρέσκα φασολάκια της εταιρίας Μπάρμπα Στάθης.


Ingredients

1 Kg Fresh Green Beans
1 Kg pork cut into small squares
100 gr onion, chopped
1 water glass of white wine
1 / 2 cup water oil
salt
pepper
oregano

Execution

Wash and drain the meat. In a deep skillet saute the onion with olive oil for about 5minutes, add meat and brown. Add the green beans, sauté for 5 to 7 minutes, add wine,sprinkle with salt, pepper and oregano and stir. Cover the pan, lower the intensity of the outbreak that shimmer in half and simmer for 40 minutes, stirring occasionally to.

Serving suggestion

The fried pork with green beans combined wonderfully with a season salad.

Reprinted from the pack with fresh beans the company Barba Stathis.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου