Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Φασόλια σούπα - Bean Soup

Υλικά


1/2 Kg φασόλια
2 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 κλωνάρι σέλινο
2 - 3 καρότα
Αλάτι
1/2 φλ. λάδι
1 ποτήρι νερού ντοματοχυμό
Νερό

Εκτέλεση


Μουσκέψτε τα φασόλια από το προηγούμενο βράδυ σε κρύο νερό. Τα βάζετε στην κατσαρόλα και μόλις πάρουν βράση αλλάζετε το νερό με άλλο, καυτό νερό για να μην κρυώσουν. Προσθέστε τα κρεμμύδια, το σέλινο, τα καρότα και τα βράζετε όλα μαζί για μία περίπου ώρα σε σιγανή φωτιά. Όταν βράσουν, ρίχνετε τον ντοματοχυμό, το λάδι και το αλάτι.


Ingredients

1/2 Kg beans
2 medium onions, chopped
1 stalk of celery
2 to 3 carrots
salt
1/2 cup. oil
1 cup of water tomato puree
water

Execution

Soak the beans the night before in cold water. Put them in a pot and just boil change the water with another, hot water not cold. Add onions, celery, carrots and boil all together for one hour over low heat. When boiling, add the tomato puree, olive oil and salt.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου