Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Πιπεράτες tortillas

Χρόνος προετοιμασίας: 15'

Υλικά (για 4 άτομα):

4 tortillas
100 gr. τυρί fontina ή cheddar
190 gr. του μπουκαλιού καυτερά πιπέρια και mozzarella
150 gr. mozzarella
20 πράσινες ελιές
σάλτσα Tabasco για το σερβίρισμα

Εκτέλεση

Προθερμένετε τη σχάρα σε ψυλή φωτιά. Πασπαλίστε την κάθε tortilla με τριμμένο τυρί και απλώστε ίση ποσότητα καυτερά πιπέρια και mozzarella στο καθένα. Προσθέστε τη mozzarella και τις ελιές και τοποθετήστε κάτω από τη σχάρα. Μαγειρέψτε μέχρι να λιώσει το τυρί και να ροδίσει. Σερβίετε με μια σταλιά σάλτσας Tabasco.


Preparation time: 15 minutes

Ingredients (people):

4 tortillas
100 gr. cheddar or fontina cheese
190 gr. bottle of spicy peppers and mozzarella
150 gr. mozzarella
20 green olives
Tabasco sauce for serving

Εxecution

Pre-heat the grill to high heat. Sprinkle each tortilla with grated cheese and sprinkle equal amount of hot peppers and mozzarella on each. Add the mozzarella and olives and place under the broiler. Cook until cheese melts and browns. Serve sauce with a drop of Tabasco.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου