Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Αντιοξειδωτικές ελιές - Antioxidant olives

Οι ελιές περιέχουν δεκαπλάσια αντιοξειδωτικά από το ελαιόλαδο, αλλά και ποσότητα σιδήρου, ο οποίος είναι απαραίτητος για την ανάπτυξη των ιστών μας. Βέβαια, καμιά ποικιλία ελιάς δεν είναι ίδια. Οι κρητικές ελιές περιέχουν αρκετά είδη αντιοξειδωτικών ουσιών (19 είδη πολυφαινόλων), ενώ μεγαλύτερη αντιοξειδωτική δράση παρουσιάζουν οι ελιές καλαμών και οι τσακιστές.


Olives contain ten times more antioxidants than olive oil, and iron, which is necessary for the development of our tissues. Of course, no olive variety is not the same. The Cretan olives contain several types of antioxidants (19 types of polyphenols), and show greater antioxidant activity are the "calamon" olives and the crushed.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου