Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Πιπεράτες τορτίγιας

Χρόνος ετοιμασίας: 15 λεπτά

Υλικά για 4 άτομα

4 τορτίγιας
100 gr τυρί  fontina ή cheddar
190 gr σάλτσα με καυτερά πιπέρια και μοτσαρέλλα
150 gr μοτσαρέλλα
20 πράσινες ελιές
σάλτσα ταμπάσκο για το σερβίρισμα

Εκτέλεση

Προθερμάνετε τη σχάρα σε ψηλή φωτιά. Πασπαλίστε την κάθε τορτίγια με τριμένο τυρί και απλώστε ίση ποσότητα σάλτσας με καυτερά πιπέρια και μοτσαρέλλα στο καθένα. Ακολούθως, προσθέστε τη μοτσαρέλλα και τις ελιές και τοποθείστε κάτω από τη σχάρα. Μαγειρέψτε μέχρι να λιώσει το τυρί και να ροδίσει. Σερβίρετε με μια σταλιά σάλτσας ταμπάσκο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου