Tip: Σχεδόν χωρίς λιπαρά και σε χαρούμενα χρώματα.
Συστατικά
1 κονσέρβα τόνο σε νερό, στραγγισμένο
2 κουταλιές σέλινο ψιλοκομμένο
2 κουταλιές καρότο ψιλοκομμένο
2 ραπανάκια ψιλοκομμένα
1 κουταλιά κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κουταλιά μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 κουταλιά χυμό λεμονιού
2 κουταλάκια μουστάρδα
3 αγγούρια
αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Αναμίξτε όλα τα υλικά εκτός από τα αγγούρια σε ένα μπολ ή στο μίξερ. Χαράξτε τα αγγούρια στα πλάγια με ένα πιρούνι ή ένα ειδικό εργαλείο, κόψτε σε φέτες πάχους 2 cm και στη συνέχεια αφαιρέστε την ψίχα με ένα κουταλάκι και γεμίζοντας το κενό με το μείγμα. Σερβίρετε σε μαρουλόφυλλα γαρνιρισμένα με μαϊντανό, ραπανάκια ή καρότα.Tip: Almost fat-free and cheerful colors.
Ingredients
1 can tuna in water, drained
2 tablespoons finely chopped celery
2 tablespoons chopped carrot
2 radishes, chopped
1 tablespoon chopped onion
1 tablespoon chopped parsley
1 tablespoon lemon juice
2 teaspoons mustard
3 cucumbers
Salt and pepper
Outturn
Mix all ingredients except cucumbers in a bowl or blender. Scratch cucumbers on the side with a fork or a special tool, slice thickness 2 cm and then remove the flesh with a spoon and fill the void with the mixture. Serve garnished lettuce leaves garnished with parsley, radishes or carrots.
Ingredients
1 can tuna in water, drained
2 tablespoons finely chopped celery
2 tablespoons chopped carrot
2 radishes, chopped
1 tablespoon chopped onion
1 tablespoon chopped parsley
1 tablespoon lemon juice
2 teaspoons mustard
3 cucumbers
Salt and pepper
Outturn
Mix all ingredients except cucumbers in a bowl or blender. Scratch cucumbers on the side with a fork or a special tool, slice thickness 2 cm and then remove the flesh with a spoon and fill the void with the mixture. Serve garnished lettuce leaves garnished with parsley, radishes or carrots.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου