Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Αγγουράκια με γέμιση τόνου - Cucumbers stuffed with tuna

Tip: Σχεδόν χωρίς λιπαρά και σε χαρούμενα χρώματα.

Συστατικά

1 κονσέρβα τόνο σε νερό, στραγγισμένο
2
κουταλιές σέλινο ψιλοκομμένο
2
κουταλιές καρότο ψιλοκομμένο
2
ραπανάκια ψιλοκομμένα
1
κουταλιά κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1
κουταλιά μαϊντανό ψιλοκομμένο
1
κουταλιά χυμό λεμονιού
2
κουταλάκια μουστάρδα
3
αγγούρια
αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

Αναμίξτε όλα τα υλικά εκτός από τα αγγούρια σε ένα μπολ ή στο μίξερ. Χαράξτε τα αγγούρια στα πλάγια με ένα πιρούνι ή ένα ειδικό εργαλείο, κόψτε σε φέτες πάχους 2 cm και στη συνέχεια αφαιρέστε την ψίχα με ένα κουταλάκι και γεμίζοντας το κενό με το μείγμα. Σερβίρετε σε μαρουλόφυλλα γαρνιρισμένα με μαϊντανό, ραπανάκια ή καρότα.

Tip: Almost fat-free and cheerful colors.

Ingredients

1 can tuna in water, drained
2 tablespoons finely chopped celery
2 tablespoons chopped carrot
2 radishes, chopped
1 tablespoon chopped onion
1 tablespoon chopped parsley
1 tablespoon lemon juice
2 teaspoons mustard
3 cucumbers
Salt and pepper

Outturn

Mix all ingredients except cucumbers in a bowl or blender. Scratch cucumbers on the side with a fork or a special tool, slice thickness 2 cm and then remove the flesh with a spoon and fill the void with the mixture. Serve garnished lettuce leaves garnished with parsley, radishes or carrots.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου