Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Βολ-ω-βαν με μους σολωμού - Volt-o-van with salmon mousse

Tip: Κομψό και υπέροχο!

Συστατικά

1 πακέτο μαλακό τυρί (cream cheese)
1 κουταλιά χυμό λεμονιού
100 gr καπνιστό σολωμό
1 κουταλιά κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
2 κουταλιές γάλα
20 κατεψυγμένα μικρά βολ-ω-βαν
κάπαρη, μαϊντανό, χαβιάρι ή γαρίδες
αλάτι & κόκκινο καυτερό πιπέρι

Εκτέλεση

Ψήστε τα βολ-ω-βαν και αφήστε τα να κρυώσουν. Αναμίξτε το τυρί, το χυμό λεμονιού, το σολωμό, το κρεμμύδι, το γάλα με λίγο αλάτι και πιπέρι στο πολυμίξερ, μέχρι να γίνει το μείγμα αφράτο και κρεμώδες. Γεμίστε τα βολ-ω-βαν με το μείγμα και διακοσμήστε με κάπαρη ή μαϊντανό και χαβιάρι ή γαρίδες.

Tip: Elegant and delicious!

Ιngredients

1 package cream cheese
1 tablespoon lemon juice
100 gr smoked salmon
1 tablespoon onion, finely chopped
2 tablespoons milk
20 frozen small volt-O-Van
capers, parsley, caviar or shrimp
salt and red chili pepper

Outturn

Bake volt-ο-van and let them cool. Mix cheese, lemon juice, salmon, onion, milk with a little salt and pepper in food processor, until mixture is fluffy and creamy. Fill the tubers of volt-o-van with the mixture and garnish with
capers or parsley and caviar or shrimp.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου