Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

Τάρτες με γαρίδες - Shrimp Tarts

Tip: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μικρά έτοιμα βολ-ω-βαν αντί για τάρτες.

Συστατικά

3/4 φλυτζανιού γαρίδες βραστές, ψιλοκομμένες
1/4 φλυτζανιού κρεμμύδι φρέσκο, ψιλοκομμένο
1/2 κουταλάκι μουστάρδα Dijon
1 κουταλάκι χυμό λεμονιού
1 κουταλάκι άνηθο, ψιλοκομμένο
1 πρέζα κόκκινο καυτερό πιπέρι
3 κουταλιές μαγιονέζα
Ζύμη Βουτύρου (αναλόγως με την ποσότητα των ταρτών που θέλετε να φτιάξετε)
Ολόκληρες γαρίδες, άνηθο ή χαβιάρι

Εκτέλεση

Ανοίξτε τη ζύμη, κόψτε σε στρογγυλά σχήματα τα οποία θα βάλετε σε φόρμα για ταρτάκια. Τρυπήστε με πιρούνι και ψήστε στους 180 βαθμούς Κελσίου μέχρι να ροδίσουν. Αφήστε τα ταρτάκια να κρυώσουν, αναμίξτε τα υλικά της γέμισης και αρτύστε ανάλογα. Γεμίστε τις τάρτες με το μίγμα γαρίδας και διακοσμίστε με μια ολόκληρη γαρίδα και άνηθο ή λίγο χαβιάρι.

Tip: You can use small ready vol-au-van instead of tarts.

Ingredients

3 / 4 cup boiled shrimp, chopped
1 / 4 cup fresh onion, chopped
1 / 2 teaspoon Dijon mustard
1 teaspoon lemon juice
1 teaspoon dill, chopped
1 pinch of red chili pepper
3 tablespoons mayonnaise
Butter dough (depending on the amount of tartan that you want to make)
Whole shrimp, dill and caviar

Outturn

Turn the dough, cut into round shapes that will put a form tarts.Prick with fork and bake at 180 degrees until golden brown. Let tarts cool, mix the ingredients for the filling and
flavored accordingly. Fill the tarts with the mixture of shrimp and decorate with a whole shrimp and dill, or a bit of caviar.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου