Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Γεμιστά αυγά - Stuffed eggs

Tip: Έχουν περάσει χιλιάδες τέτοια από τα χέρια της αγαπημένης μας συνεργάτιδας, κας Παπαβασιλείου, όταν αυτή εργαζόταν σε ξενοδοχείο του Σαν Φρανσίσκο.

Συστατικά

6 αυγά βραστά
2 κουταλιές μαγιονέζα
2 κουταλιές μαλακό βούτυρο
1/2 κουταλάκι σος γούστερσαϊαρ
1/2 κουταλάκι μουστάρδα
1/2 κουταλάκι αλάτι
1/4 άσπρο πιπέρι
γεμιστές ελιές, μαϊντανό ή χαβιάρι (για γαρνιτούρα)

Εκτέλεση

Μοιράστε τα αυγά κατά μήκος και ξεχωρίστε τον κρόκο, τον οποίο θα λιώσετε με ένα πιρούνι. Προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά και χτυπήστε μέχρι να γίνει το μείγμα αφράτο. Γεμίστε τα ασπράδια με το μείγμα και γαρνίρετε με μια φέτα γεμιστής ελιάς ή μαϊντανό και χαβιάρι.

Tip: It's been thousands of such from the hands of our beloved colleague, Ms. Papavasiliou, when she was working at a hotel in San Francisco.

Ιngredients

6 boiled eggs
2 tablespoons mayonnaise
2 tablespoons soft butter
1 / 2 teaspoon of sauce goustersaiar
1 / 2 teaspoon mustard
1 / 2 teaspoon salt
1 / 4 white pepper
stuffed olives, parsley and caviar (for garnish)

Outturn

Divide the eggs lengthwise and separate the yolk, which will melt with a fork. Add remaining ingredients and beat until mixture is fluffy. Fill whites with mixture and garnish with a slice of stuffed olive or parsley and caviar.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου