Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Αναρόκρεμα - Anari cream

Tip:-

Συστατικά

1 Kg αναρή ανάλατη

½ Kg φύλλο κρούστας

¾ ποτηριού ζάχαρη

2 dream topping

2 ποτήρια γάλα φρέσκο

1 κουταλάκι κανέλλα αλεσμένη

2-3 κουταλιές μέλι

½ -1 ποτήρι καρύδια χοντροκομμένα

Εκτέλεση

Καβουρδίζουμε σε φούρνο το φύλλο κρούστας. Κτυπούμε τις 2 dream topping με το γάλα και λιώνουμε την αναρή με το πιρούνι μέχρι να γίνει σαν ομοιογενές κρέμα. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και την κανέλα και ανακατεύουμε. Βάζουμε την dream topping μέσα στην αναρή και κτυπούμε να ενωθούν τελείως. Σπάζουμε με τα χέρια μας τα φύλλα που έχουν κρυώσει. Βάζουμε τα μα μισά σπασμένα φύλλα μέσα στο ταψί και προσθέτουμε την αναρόκρεμα. Βάζουμε τα υπόλοιπα σπασμένα φύλλα από πάνω, περιχύνουμε το μέλι και πασπαλίζουμε με τα καρύδια. Διατηρείται στο ψυγείο και σερβίρετε παγωμένη.

Tip: -

Ingredients

1 Kg anari unsalted

½ Kg crust

¾ cup sugar

2 dream topping

2 cups fresh milk

1 teaspoon ground cinnamon

2-3 tablespoons honey

½ -1 cup chopped walnuts

Outturn

Roast in the oven the crust. Beat the 2 dream topping with milk and melt the anari with a fork until it becomes like a homogeneous cream. Add sugar and cinnamon and stir. Put the dream topping in the Anari and beats come together completely. We break with our hands the cards are cool. Put one half of the broken leaves in the pan and add to the anari cream. Place the remaining crushed leaves on top, drizzle the honey and sprinkle with nuts. Refrigerate and serve cold.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου