Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Μικρές συμβουλές! - Bits of tips!

Τις γιορτινές μέρες, που οι επισκέψεις φίλων πυκνώνουν, κεράστε τους ένα εξωτικό κοκτέιλ, που θα ετοιμάσετε σε 4 μόλις λεπτά: Καθαρίστε και κόψτε σε μικρά κυβάκια μία παπάγια και 1 ακτινίδιο. Ανακατέψτε σε ένα μπολ 1/2 χυμό λάιμ, 4 κουταλιές κονιάκ, 4 κουταλιές άσπρο ρούμι, 4 κουταλιές ζάχαρη άχνη. Ανακατέψτε και ρίξτε τα φρούτα στο μείγμα. Για το σερβίρισμα, μοιράστε τα φρούτα σε 4 κωλονάτα ποτήρια και γεμίστε τα μέχρι πάνω με αφρώδη οίνο.

Για να γίνονται τα κεφτεδάκια ή τα μπιφτέκια σας πιο αφράτα και πιο πικάντικα, μη μουσκεύετε το ψωμί σε νερό, αλλά σε ξύδι!

Το ρύζι διατηρείται περισσότερο καιρό μέσα σε πάνινο σακουλάκι, για να "αναπνέει". Φροντίστε όμως να ρίξετε σε αυτό και μερικούς κόκκους μαύρο πιπέρι. Η μυρωδιά του θα απομακρύνει τους ανεπιθύμητους μικροοργανισμούς (και όταν αρχίσει να αναδύεται η μυρωδιά, θα διώξει και τους ανεπιθύμητους λιγούριδες - ειδικούς τσιμπολόγους!)

Αναδημοσίευση από το περιοδικό "TV Mania".

On festive days, that more frequent visits with friends, a Priest of exotic cocktails, which will prepare in 4 minutes: Peel and cut into small cubes 1 papaya and kiwi. Mix in a bowl 1/2 lime juice, 4 tablespoons brandy, 4 tablespoons white rum, 4 tablespoons powdered sugar. Mix and pour the fruit in the mixture. To serve, divide the fruit into 4 colon glasses and fill them with sparkling wine.

To place the meatballs or hamburgers you more and more spicy fluffy, don't soak the bread in water, but in vinegar!

The rice is kept longer in a canvas bag to "breathe". But be sure to have it and some black pepper grains. The scent will remove unwanted microorganisms (and when the smell gonna be persecuted, it gonna take away all the unwanted "snack specialists"!)

Reprinted from "TV Mania" magazine.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου